ELŐKÉSZÜLETBEN

Kedves Olvasónk!

Gyakorlatban sajnos egy olyan, a könyvesbolthálózatok szerint "jelentéktelen" kiadó mint a Dáin Kiadó és "jelentéktelen" szerzőjének és könyveinek igen nehéz a könyveit Önökhöz eljuttatnia, ezért ha a könyveinket az Önök által felkeresett könyvesboltban nem találják meg, (jelenleg az összes általunk megjelentetett könyv ott porosodik a budapesti raktárakban) akkor kérjük legyenek Határozottak és kérjék a raktárakból ki azokat a könyveket...
Nagyon sokan hívnak fel bennünket, keresnek meg honlapunkon keresztül arra panaszkodva, hogy nem tudták megvenni könyveinket, mert azt állították nekik, hogy az említett könyvek elfogytak. Sajnos ez nem igaz, csak lusták megtenni azt amiért a fizetésüket kapják...
Amennyiben mégsem sikerülne, de szeretné szerzőink könyveit elolvasni, honlapunkon keresztül, illetve bármelyik elérhetőségünkön ketresztül (e-mail, telefon, levél) megrendelheti (elfogyott könyveink kivételével) bármelyik könyvünket. Az elmúlt években többszáz könyvet küldtünk el sikeresen az ország számtalan pontjára kedvezményes áron.
Ajánljuk továbbá Kiadónk új sorozatát;
 
Orson Scott Card: Végjáték című könyvét.
 
Várhatóan ez lesz új zászlóshajónk Anne Rice Könyvei mellett, tervezzük a folytatások megjelentetését is, várhatóan 2012. év vége táján Fajirtás címmel érkezik a sorozat második kötete is.
 
Mellette azomban másik kedvencünk, Anne Rice könyveit sem fogjuk elhanyagolni, ugyancsak a 2012/2013-as évre tervezzük:
 
Csontok Szolgálója (Servants of the Bones)
Második Kiadás
 
Angyalok Ideje (Angel's Time)
 


A következő köteteink mibenléte és sorrendje sajnos még teljesen bizonytalan számunkra is, de szeretnénk a későbbiekben itt a honlapon (is) közzé tenni további terveinket.

 

A honlapunkon szereplő összes kötet megrendelhető továbbá a feltüntetett címeinken;

Azaz a dain@freemail.hu e-mailen, vagy Dáin Kiadó 6726 Szeged,Déryné u. 41. postacímén,

munkaidőben a 20/337-1501-es telefonszámon, illetve a honlapunkról, közvetlenül a rendelés menüpont alatt.